вторник, 26 января 2016 г.

Реєстрація на ЗНО-2016

Отже, мої дорогі, кілька важливих моментів щодо реєстрації на ЗНО-2016.
Оскільки зараз ми перебуваємо на карантині, а з 01 лютого по 04 березня 2016 року триватиме реєстрація на ЗНО-2016, у тому числі ЗНО+ДПА. Говорила не раз, але повторюся ще, бо це дуже важливий момент - навіть якщо ви бажаєте вступати в закордонний вуз чи не плануєте вступати взагалі, ДПА у формі ЗНО ЗОБОВ'ЯЗАНІ скласти з двох предметів: українська мова та математика чи історія України (на вибір). Вас потрібно випустити зі школи з атестатом про повну середню освіту. 
Отож до 01 лютого ви разом з батьками повинні чітко визначитися, по-перше, які предмети вам потрібні для вступу у вуз. Наголошую на тому, що вимоги щодо вступу до ВНЗ потрібно уточнювати не на сайтах закладів, бо інформація може бути не зовсім актуальною, а телефонувати в приймальну комісію чи відвідувати заклади. 
Обрати максимум можна 4 предмети: ОБОВ'ЯЗКОВИМ є українська мова та література, той предмет, що ви оберете (математика чи історія України), і ще два (на ваш вибір). Зверніть увагу на те, що якщо ви обрали для ЗНО+ДПА, наприклад, математику, а для вступу вам потрібна історія України, можете реєструватися на іспит з історії України. З математики ви отримаєте оцінку в атестат і бал ЗНО (якщо потрібно для вступу), а з історії - тільки бал ЗНО.
По-друге, зробити ЯКІСНУ й ЧІТКУ копію паспорта (1 і 2 сторінки на одній стороні аркуша А4), бо вони надсилатимуться з пакетом інших документів для реєстрації. Якщо немає можливості зробити копії, принесіть паспорт.
По-третє, принести 2 фотокартки розміром 3х4 (можете одразу зробити більше, бо такі ж фото потрібні і для вступу).

Якщо виходимо на навчання з 01 лютого, то принесіть усе необхідне в понеділок-середу. Якщо ж карантин продовжуватиметься, буду повідомляти додатково. 

Якщо виникають запитання, звертайтеся.

Усі ці моменти прописані в наказі Міністерства освіти і науки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий